mycon

Vissza a főoldalra

Vízszűrő kancsók, kulacsok, betétek

A DAFI vízszűrő kancsók nélkülözhetetlen kellékei a modern, egészséges konyhának. Segítségükkel a csapvíz ugyan olyan jó minőségű, jó ízű lesz mint a boltban vásárolt vizek. Kitűnően alkalmazható közvetlen fogyasztásra, főzéshez, teák, üdítők, baba-ételek készítéséhez.

A szűrő betét vízlágyító hatása miatt kíméli háztartási eszközeinket, a bolti víz csomagolása pedig nem szennyezi a környezetünket. A műanyag hulladék csökkentése mellett időt és pénzt takaríthatunk meg a DAFI vízszűrő kancsó használatával.

A DAFI vízszűrők előnyei:

KÖRNYEZETBARÁT – egy szűrőbetéttel havonta 150-250 liter vizet állít elő, csökkenti a műanyag hulladékot
EGÉSZSÉGES – eltávolítja a csapvízből a nem kívánt anyagokat mint a klór, nehézfémek, rovarirtó szerek, gyomirtók és egyéb szerves szennyező anyagok.
JÓ ÍZ – a szűrt víz kitűnően oltja a szomjat, tea-, kávé főzésére használható, ételeinknek jobb lesz az íze az egész család örömére.
KÉNYELEM – a kancsó ergonomikus kialakítású, egyszerűen tölthető, illeszkedik a legtöbb hűtőszekrényben található rekeszhez, mosogatógépben mosható (a fedél kivételével)
VÉDI HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEIT – lágyítja a vizet, ezért megkíméli készülékeit a vízkő lerakódásától.
GAZDASÁGOS – jelentősen olcsóbban használhatja a szűrt vizet mint a boltban vásárolható vizeket.

IMPRESSZUM

Mycon Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Székhely: 2314 Halásztelek, Hajnal utca 1.
Ügyfélszolgálat telefon: +36-30/204-4662
Telefax: +36-24/782-391
E-mail: admin@mycon.hu 
Adószám: 14535859-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-172175

ADATVÉDELEM

A weboldal üzemeltetése kapcsán esetlegesen megadott személyes adatokat a GDPR előírásainak megfelelően biztonságosan kezeljük. További részletek: Adatvédelmi nyilatkozat

FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

Az üzemeltető a weboldalon és a weboldalon keresztül elért összes anyaggal kapcsolatban kizárja a felelősségét az esetleges helytelen értelmezésből származó károk tekintetében.

JOGNYILATKOZATOK

A weboldalokon, nyomtatott vagy letölthető anyagokban használt nevek, logók, színhasználat jog által védett személyes tulajdonok, így az üzemeltető engedélye, vagy külső partner szerződés alapján megjelenített védjegyeinek engedély nélküli felhasználása minden esetben jogi eljárást von maga után!